Lagen i sO serien

Från TurneringsWiki
Hoppa till: navigering, sök
Snabblänkar
sO Seriens Säsonger sO Serien: Övrigt
sO Serien Mallar
Kval & Säsong 1-5 Wiki FAQ
sO Serien Säsong 6-10 Tips & Råd
sO Serien Säsong 11-15 sO Seriens forum

Innehåll

Rankinglista

Uppdaterad efter säsong 25


1 Bygdens bönder

2 Tornados

3 Fredsfäder

4 Lag Twist

5 Vilda Västern

6 Åshöjdens SK

7 Real Twisted

8 Nasty Boys

9 A-team

10 De Laglösa

11 Inter CC

12 The Kopites

13 Lisbets Demoner

14 Svantevit

15 Kniv&Gaffel

16 Skogsstjärnan

17 Familjen Berg

18 GråsuggeESSen

19 Cykelställsamlarna

20 Let's twist again

21 KackerlackAttack

22 Bagarna

23 Single Malt

24 Glencheck

25 Superstars

26 Blåbärskungarna

27 Mittens rike Half & Half

28 De fyras gäng

29 New Twist

30 Mittens rike

31 Gråbens anhang

32 Heroes

33 Hässelby SK

34 Egby BK

35 Slag på f7

36 SoSå

37 Spökskräckorna

38 Vargspindlarna

39 Uti vår hage

40 Bygdens bönder 2

41 I grevens tid

42 Åshöjdens FF

43 Trollsländorna

44 Twistmasters

45 Sandlöparna

46 Tornseglarna

47 Alingsås SS

48 Burberry

49 Teammates

50 I elfte timmen

51 I sista minuten

52 Twisting four

53 Skorpiongetingarna

SPORADISK LISTA ÖVER LAG

A-Team

Kontaktperson/LL vilhelm Lagets forumtråd A-team

Kuriosa

Laget startades efter höst turneringen 05,jag (vilhelm) spelade där i A-grupp 2 motståndarna var larsa och special_observer där vi munhöggs via pm medans vi spelade.Hjuling spelade i en annan grupp men vi kände till han för han var en stjärna på den tiden o vi bara måste få han till vårat blivande lag! hehe

Namnet A-team kommer alltså från A-grupp 2.Så malligt var det! vi måste ju heta nått. Laget har kvar orginalsättningen efter alla säsonger.dock har vi haft guest stars under vissa säsonger jockehbg(2) mirami(2) mrbigman(1) och kulan(1)

Allt började med kvalgrupper efter rating.Vi vann våran och kvalificerade oss till div 1. Vi vann div 1 säsong 1 och 2 och har spelat där alla säsonger utom säsong 6 och 10 som vi spelade i div 2 där vi lade beslag på 1:a platsen.Nu ser det ut som vi får ta en repa i div 2 igen nästa säsong,Serien har utvecklats nått enormt sedan starten så det kanske blir svårt att en än gång kvalificera sig till div 1.Men vi gör ett försök!

Bygdens Bönder

Kontaktperson/LL Kleimark (Anders Kleimark) Lagets forumtråd Bygdens Bönder

Kuriosa

Laget skapades inför säsong åtta. Nicholas, pf3016, Oskar_Pålsson och jag, var de fyra första medlemmarna i Bygdens Bönder. När säsongen var över, visade det sig, att Bygdens Bönder hade erövrat en fin silvermedalj. Oskar Pålsson slutade i laget efter säsong åtta. Från och med säsong nio har knightrider spelat med oss. När säsong nio var klar, kunde man konstatera, att vi bara hade blivit femma. Det är lagets sämsta notering i sO-serien. Under säsong tio lånade vi in hypermodernist från Fantastic Force. Det blev till slut en fjärdeplats med 14 partipoäng. Under säsong elva spelade Bjärnum i stället för hypermodernist. Säsongen är inte riktigt slut ännu, men vi kommer att sluta fyra med tio partipoäng.

Lag DACKE

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Lag DACKE

Dödsstjärnan

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Dödsstjärnan

Nasty Boys

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Nasty Boys

Fredsfäder

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Fredsfäder

Team John Ellis

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Team John Ellis

Lag Kniv & Gaffel

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Lag Kniv & Gaffel

The Kopites

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd The Kopites

Kungsörs SK

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Kungsörs SK

Omerta

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Omerta

Single Malt

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Single Malt

Skogsstjärnan

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Skogsstjärnan

SoSå

Kontaktperson/LL trulpen (Joakim Pihlstrand-Trulp) Lagets forumtråd SoSå/SoSåå

Kuriosa

SoSå står för Sagan om Schacknördarnas återkomst. Parafraseringen av Tolkien torde vara uppenbar för de flesta. Laget startades av trulpen inför Seriens andra säsong. Framgångarna i Serien får sägas ha varit lysande, med starkt klättrande från lägsta divisionen och hittills tre guld, tre silver och ett brons som resultat för de sju säsonger som laget spelat i högsta divisionen.

När förstalaget tagit sig in i division 1, så var tiden mogen för tillblivelsen av ett andralag. SoSåå (Sagan om Schacknördarnas återkomst återkomsten) såg därmed dagens ljus. Också detta lag klättrade raskt upp från den lägsta divisionen, men pendlar lite frejdigt mellan division 1 och 3.

Ett tredjelag (Sagan om de Två Tornen - Endgame) har även dykt upp för deltagande i säsong sju, men SodTT-E föll därefter i koma med omedelbar verkan.

Superstars

Kontaktperson/LL TesseS Lagets forumtråd Superstars

Svantevit

Kontaktperson/LL barr

Lagets forumtråd Svantevit

Laget startade säsong åtta och klättrade raskt upp till den högsta divisionen. Här var motståndet betydligt starkare och laget lyckades behålla en plats i division ett under säsong 11, men det fick avgöras i inbördes möte mot A-team. Därpå klättrade vi till en fjärde plats under nästa säsong (nr 12). Men säsongen med det olycksbådande talet tretton gjorde att vi pga av inbördes möte fick ge oss och bli nedgraderade till den andra divisionen. Detta var första gången laget inte presterade bättre än föregående säsong.

Säsong 11 startade även Svantevit ett andralag som började i division 4B där de var rankade sist men slog sig fram till en berömvärd femte plats av sju lag.

Svantevit kom

2:a i Division 4 under säsong 8 (KidCurry, barr, farsan, lunken),

2:a i Division 3 under säsong 9 (KidCurry, barr, farsan, lunken),

2:a i Division 2 under säsong 10 (pf3016, barr, farsan, lunken),

5:a i Division 1 under säsong 11 (pf3016, zarathustra, KidCurry, barr),

4:a i Division 1 under säsong 12 (pf3016, Daffyd, barr, zarathustra),

6:a i Division 1 under säsong 13 (pf3016, Laijo, barr och KidCurry),

3:a i Division 2 under säsong 14 (pf3016, Laijo, KidCurry och Daffyd) och

5:a i Division 1 under säsong 15 (Laijo, pf3016, barr och Arwin).Svantevits andralag kom

5:a i Division 4B under säsong 11 (lunken, Pankaj, mhult, Rockftw),

7:a i Division 4 under säsong 12 (lunken, Kerubin, Rockftw, mhult),

7:a i Division 4 under säsong 13 (lunken, farsan, YOZZ och trettiofyra) och

7:a i Division 4 under säsong 14 (lunken, Arwin, YOZZ och trettiofyra).

Säsong 15 deltog inte andralaget i serien.

Time Out Of Our Minds

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Time Out Of Our Minds

Tornados

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Tornados

Lag Twist

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Lag Twist

Kuriosa Andralaget Let's Twist again är en förkortning av "Come on let's twist again, like we did last summer! Yeah let's twist again, like we did last year!"

Underdoogs

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Underdoogs

Uti vår hage

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Uti vår hage

Vilda Västern

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Vilda Västern

Åshöjdens SK

Kontaktperson/LL Malvan Lagets forumtråd Åshöjdens SK

Kuriosa Laget skapades av användarna nibo och jaji i februari 2006 inför första säsongen av sO-serien.


Åshöjdens SK

Säsong 1: Debuten gjordes i division 4. Med enbart två segrar slutade laget sist. Truppen bestod av Toolio, jaji, ingamaria och nibo.

Säsong 2: Samma lag ställde upp med ingamaria på topp denna gång. Division 4 fanns inte kvar så laget debuterade i division 3 fast åter igen två segrar och en sista plats.

Säsong 3: Ett byte gjordes på bord 1 och Majsen_3 fick chansen. Några fler segrar blev det och lagets bästa placering dittils kom med en nästsista plats.

Säsong 4: Dubbelbyte denna säsong gav följande uppställning; zokop, chris, jaji och nibo. Benbrott på chris resulterade i wo i alla hans matcher men stabilt spel från övriga tre gav hela 12 segrar. Tredjeplatsen gav avancemang!

Säsong 5: I division 2 för första, och förhoppningsvis inte sista, gången byttes skadade chris ut mot marbe170. Laget gjorde en stabil insats men lyckades inte och kom sist.

Säsong 6: Tillbaka i division 3 och marbe170 ersatt av Rocknroll. Ett stabilt spel gav åter en tredjeplats.

Säsong 7: zokop la skorna på hyllan och Toolio gjorde come back. Tyvärr så saknades zokops spelstil på mittfältet och laget gjorde en dålig säsong och var åter tillbaka på sista plats.

Säsong 8: Inför denna säsong var den raka serien tillbaka. nibo valde att stå över (fortfarande LL) och laget bestod då av Michla, cowboy1975, Rocknroll och jaji. Strövinster gav en sistaplats men laget slapp att degraderas till division 4.

Säsong 9: Citat Malvan, skrivet 7 Okt 2009 "En höstkväll i nådens år 2008 såg jag att ett av seriens äldsta lag bara hade tre spelare. När det var en halvtimma kvar av anmälningstiden gjorde jag slag i saken." Malvan räddade kvar laget som ställde upp med Malvan, nibo, jaji och leeman. Laget fick in några segrar men sistaplatsen var gjuten till dem. Laget slapp åter degraderingen.

Säsong 10: En omfördelning av platserna (Malvan, leeman, jaji, nibo) gav stabilare spel. sO-serien har vuxit och motståndet är tufft. Laget kom näst sist.

Säsong 11: Inför denna säsong har laget vuxit. Citat Malvan, skrivet 7 Okt 2009 "Vi var fyra då och nu är vi fjorton och har tre lag. Vi är tre lagledare som alltid varit överens om att det är viktigare att lagmedlemmarna är trevliga än att de har hög rating, även om det förstås går att kombinera. Jag är fullständigt övertygad om att jag har hamnat i rätt lag." Laget som skulle föra Åshöjden till lagets bästa placering (en andraplats) var zohar, IngoBingo, Malvan (LL) och leeman.

Säsong 12: För första gången någonsin spelade Åshöjden i den näst högsta serien (rak serie). Detta ärofulla uppdrag gick till Michla, leeman, Malvan (LL) och farbrorjo. zohar och IngoBingo som bidragit till avancemanget förra säsongen spelade denna säsong för det sammanslagna, nygamla laget Vilda Västern BK i division 1.

Säsong 13: Besvikelsen var stor över degraderingen till division 3. Motivationen var inte på topp, vilket skadorna var och detta ledde till att Michla, Sandi, Malvan (LL) & leeman inte lyckades skaka fram de där extra dragen. Näst sist i division 3.

Säsong 14: Med samma besättning och i samma division lyckade laget skapligt. I kampen mot Blåbärskungarna vann man enkelt med 3,5-0,5.

Säsong 15: Med samma besättning och i samma division blev det en hårfin historia, en poäng skiljde 3e plats från den 6e plats man erhöll. Blåbärskungarna fick sig en lektion 4-0 blev det.

Säsong 16: Andra lags frånvaro är Åshöjdens koncept. Kvar i division 3 sålunda. Med BigJack som ersättare för leeman på fjärde bordet. Avancemang blev det och en jämn kamp mot Blåbärskungarna 2-1-1.

Säsong 17: Med rookien G_arvid i laget på första bord följd av Michla, BigJack och LL Malvan på fjärde bord. Resultatet blev det bästa någonsin för Åshöjden (12a!).

Säsong 18: Laget ersatte BigJack med Harwee från Blåbärskungarna och ställde upp med: Michla, G_arvid, Harwee och Malvan som LL. Stabil insats och en upprepning av förra säsongens resultat.

Säsong 19: Åshöjden lyckades nästan ta klivet upp. Den bästa placeringen hittills lyckades följande lag med: G_arvid, Harwee, Michla och Malvan som LL.

Säsong 20: Klarar Åshöjden ta klivet upp? På bordet har vi G_arvid, Michla, Harwee och Malvan som LL. Yes we can! En andraplats blev det och äntligen avancemang till högsta serien.

Säsong 21: Åshöjden i högsta serien!! På borden har vi G_arvid, Leifur, Michla och Malvan som LL. Vilket stabilt spel och vilka drag. En imponerande femteplats blir det till slut.

Säsong 22: Nu ett etablerat topplag. En del nya ansikten dök upp, laget består av Nisse_i_Högdalen, G_arvid, magnolius samt Malvan som LL.

Tabell

Säsong Tidpunkt i Division SP V R F Poäng Procent Placering Av deltagande lag
1. vinter 2006 4 8 2 0 6 2 25% 3 15 av 15
2. vår 2006 3 12 2 0 10 2 17% 4 14 av 14
3. sommar 2006 3 20 4 2 14 5 25% 5 16 av 17
4. höst 2006 3B 24 12 0 12 12 50% 3 15 av 24
5. vår 2007 2B 16 3 2 11 3,5 22% 5 15 av 26
6. sommar 2007 3B 20 8 2 10 9 45% 3 22 av 27
7. höst 2007 3B 12 3 1 8 3,5 29% 4 24 av 24
8. vår 2008 3 20 4 3 13 5,5 28% 6 22 av 28
9. höst 2008 3 24 6 0 18 6 25% 7 21 av 28
10. vår 2009 3 24 3 4 17 5 21% 6 20 av 30
11. höst 2009 3 24 16 3 5 17,5 73% 2 16 av 36
12. vår 2010 2 24 6 6 12 9 38% 6 13 av 46
13. höst 2010 3 28 8 2 18 9 32% 7 21 av 44
14. vår 2011 3 24 10 3 11 11,5 48% 4 18 av 35
15. höst 2011 3 24 8 6 10 11 46% 6 20 av 38
16. vår 2012 3 32 19 7 6 22,5 70% 2 18 av 33
17. höst 2012 2 28 13 3 12 14,5 52% 5 12 av 31
18. vår 2013 2 24 7 8 9 11 46% 5 12 av 29
19. höst 2013 2 24 12 2 10 13 54% 3 10 av 34
20. vår 2014 2 32 15 10 7 20 63% 2 11 av 33
21. höst 2014 1 32 15 5 12 17,5 55% 5 5 av 36
22. vår 2015 1 32 8 9 15 12,5 39% 7 7 av 35

Blåbärskungarna

Inför säsong 11 så skapades ytterligare lag i koncernen.

Säsong 11: Blåbärskungarna ställde upp i division 4B och hade följande uppställning: Selfrid, pawn, johanna_Lundström och nibo som LL.

Säsong 12: Åter i division 4 denna gång med Drotten, peking011, jaji & nibo (LL). Tufft motstånd och slutligen en 6e-plats.

Säsong 13: Med starkt spel av pawn och shieldfire på bord 1 & 2 gjorde Blåbärskungarna en bra säsong. Avancemanget låg inte långt borta. Berget och nibo (LL) kompletterade laget.

Säsong 14: Tack vare bortfall lyckades laget avancera en division. MrVi ersatte shieldfire på bord 2. Den hetaste matchen gick mot moderklubben som blåbären tyvärr förlorade.

Säsong 15: Tack vare bortfall behöll laget platsen i tuffa division 3. Med samma lag som senast gick det inte bättre än två parti remi.

Säsong 16: Likt förra säsongen fick Blåbärskungarna behålla platsen i division 3. Laget bestod av Drotten, farbrorjo och jaji som anslöt från Bagarna, som stod över denna gång, samt Berget som den enda från förra säsongen. nibo coachade som LL från bänken denna gång. En sistaplacering blev det.

Säsong 17: Än en gång kvar i division 3. Sandi förstärker laget från Åshöjden, LL nibo gör comeback i mål, Berget på en stabil mittfältsplats och så Harwee i anfallet. Trots bra spel så blev det åter en sistaplacering i divisionen.

Säsong 18: Åter i division 3 (vi åker aldrig ned :-)). Laget bytte Harwee mot BigJack från Åshöjdens SK. Uppställningen blev BigJack, Sandi, Berget och nibo som LL. Att slippa sistaplaceringen denna säsong kanske var bra men den togs dessvärre av koncernens tredjelag Bagarna (derbyt vanns av Bagarna med 2,5-1,5).

Säsong 19: Man skulle kunna skriva samma sak varje säsong :-). Kvar i division 3 och en sista plats. Samma uppställning som senast (BigJack, Sandi, Berget och nibo som LL).

Säsong 20: Byte på LL-posten. Bordsplaceringen (åter i 3an) är: Sandi, BigJack, farbrorjo som LL och Berget.

Säsong 21: En comeback för marbe170 som ställde upp på första bordet följt av BigJack, Sandi och farbrorjo som LL. En klassisk plats ovanför nedflyttningsstrecket blev det.

Säsong 22: Sandi, Harwee, BigJack, och farbrorjo som LL.

Tabell

Säsong Tidpunkt i Division SP V R F Poäng Procent Placering Av deltagande lag
11. höst 2009 4B 24 14 3 7 15,5 65% 3 25 av 36
12. vår 2010 4 24 6 2 16 7 29% 6 27 av 46
13. höst 2010 4 28 14 2 12 15 54% 3 25 av 44
14. vår 2011 3 24 5 3 16 6,5 27% 6 20 av 35
15. höst 2011 3 24 0 2 22 1 4% 7 21 av 38
16. vår 2012 3 32 7 3 22 8,5 27% 9 25 av 33
17. höst 2012 3 24 2 2 20 3 13% 7 22 av 31
18. vår 2013 3 24 7 4 13 9 38% 5 20 av 29
19. höst 2013 3 24 4 4 16 6 25% 7 21 av 34
20. vår 2014 3 28 7 3 18 8,5 30% 8 26 av 33
21. höst 2014 3 32 11 6 15 14 44% 7 25 av 36
22. vår 2015 3 32 13 7 12 16,5 52% 5 23 av 35

Bagarna

Inför säsong 11 så skapades ytterligare lag i koncernen.

Säsong 11: Bagarna ställde upp i division 4A och hade följande uppställning: Michla, Drotten, farbrorjo (LL), jaji.

Säsong 12: Laget stod över denna säsong då koncernen satsade på sammarbetet med Vilda Västern.

Säsong 13: Bagarna var tillbaka i spel i division 5 med Drotten, farbrorjo (LL), jaji och peking011. Spelet var inte optimalt och en sista plats säkrades.

Säsong 14: I division 5 med Järnet som ny spelare på bord 4 gav en skjuts uppåt i tabellen. En femteplats.

Säsong 15: Spel i division 5 är ingen lätt historia. Nya starka lag kommer in hela tiden och med samma uppställning behöll Bagarna sin femteplats.

Säsong 16: Laget stod över denna säsong.

Säsong 17: Tillbaka igen med uppställningen från säsong 13 (farbrorjo (LL), Drotten, jaji och peking011). En stabil insats och en bra mittenplacering.

Säsong 18: Avancemang till division 3 då serien drabbats av diverse avhopp. En numera rutinerad uppställning (samma som förra säsongen) räckte dock inte långt. Fjäder i hatten dock att man slog koncernens andralag.

Säsong 19: En lite rockad i laguppställningen (Drotten, farbrorjo LL, peking011 och jaji). En mittenplats i 4an blev det.

Säsong 20: Byte på LL-posten gör att två spelare från originaluppställningen i Åshöjdens SK Säsong 1 åter spelar i samma lag. Drotten, jaji, peking011 och nibo LL.

Säsong 21: En femteplats i fyran med Drotten, vintern, jaji och nibo som LL.

Säsong 22: Utbyggnaden av koncernen såg en justering hos Bagarna. Bengt_Johansson, Batista77 som ny LL, vintern och Drotten fixade seger (!) i fyran.

Tabell

Säsong Tidpunkt i Division SP V R F Poäng Procent Placering Av deltagande lag
11. höst 2009 4A 28 13 3 12 14,5 52% 5 30 av 36
12. vår 2010 - - - - - - -% - - av 46
13. höst 2010 5 28 5 0 23 5 18% 8 38 av 44
14. vår 2011 5 24 9 1 14 9,5 40% 5 33 av 35
15. höst 2011 5 32 14 2 16 15 47% 5 34 av 38
16. vår 2012 - - - - - - -% - - av 33
17. höst 2012 4 32 16 1 15 16,5 52% 5 27 av 31
18. vår 2013 3 24 7 2 15 8 33% 7 21 av 29
19. höst 2013 4 24 9 2 13 10 39% 4 25 av 34
20. vår 2014 4 24 8 0 16 8 33% 5 31 av 33
21. höst 2014 4 32 14 2 16 15 47% 5 32 av 36
22. vår 2015 4 28 22 4 2 24 86% 1 28 av 35

Engmarks/Åshöjdens FF

Inför säsong 21 så skapades ytterligare lag i koncernen.

Säsong 21: Engmarks gör debut i fyran med Batista77 som LL, peking011, pawn och Berget.

Säsong 22: Inte för att kringgå reglerna men jo kanske just därför :-) så går Engmarks i graven efter en säsong för att ge plats åt Åshöjdens FF. Åshöjdens Fantastiska Fyra (i fyran) ställde upp med peking011, jaji, nibo LL samt timstahlberg på fjärde bord.

Tabell

Säsong Tidpunkt i Division SP V R F Poäng Procent Placering Av deltagande lag
21. höst 2014 4 32 9 0 23 9 28% 8 35 av 36
22. vår 2015 4 28 7 1 20 7,5 27% 7 34 av 35

Internserier

Då det varit uppehåll i seriespelet har vi roat oss med internserier.

Under sommaren 2009 anordnades Åshöjden i kvalet där zohar vann.

Under den kalla vintern 2010 spelades Åshöjden går vidare! där gästspelande trulpen segrade (Åshöjden går vidare I och Åshöjden går vidare II är de båda semifinalerna).

Sommaren 2010 var Åshöjden (med fanatiska fans i släptåget) på läger i Sydafrika. Vi gav tips till Spanien och spelade själva lite boll, Västra Blåbärsåsen med semifinal 1, semifinal 2 och final. IngoBingo segrade och fick överlämna VM-bucklan till Castillas.

Sommaren 2011 blev det åter en intern serie. Dragningar och skott I & Dragningar och skott II ledde fram till finalserien Dragningar och skott Final med IngoBingo åter som segrare.

Sommaren 2012 var det dags för en ny turnering. Krisen över i Åshöjdens SK. Drotten delade segern med Big Jack.

Sommaren 2013 laddade koncernen med ytterligare internspel. Budgeten tillät inga extravaganser så hemmaplanen fick stå som värdarena. Nätrassel på Åshöjdens IP 1 och Nätrassel på Åshöjdens IP 2 med finalspelet Nätrassel på Åshöjdens IP Final. Segrare i finalen G_arvid.

Sommaren 2014 och VM i Brasilien. Ett wild card fick vi till en serie som visade sig vara rätt intern. Två grupper blev det, Åshöjden går vidare igen! (A) och Åshöjden går vidare igen! (B). Segrare i finalen Åshöjden går vidare igen! Final! blev åter G_arvid.

Lagmedlemmar

' 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
jaji Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Bag Blå Bag Bag Bag Blå Bag Bag Bag Bag Bag Å FF
nibo Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Blå Blå Blå Blå Blå Blå Blå Blå Bag Bag Å FF
Malvan Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK
Michla Å SK Bag Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK
farbrorjo Bag Å SK Bag Bag Bag Blå Bag Bag Bag Blå Blå Blå
Drotten Bag Bag Bag Bag Blå Bag Bag Bag Bag Bag Bag
Sandi Å SK Å SK Å SK Å SK Blå Blå Blå Blå Blå Blå
Berget Blå Blå Blå Blå Blå Blå Blå Blå Eng
peking011 Blå Bag Bag Bag Bag Bag Eng Å FF
leeman Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK
BigJack Å SK Å SK Blå Blå Blå Blå Blå
G_arvid Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK Å SK
pawn Blå Blå Blå Blå Eng
Harwee Blå Å SK Å SK Å SK Blå
Toolio Å SK Å SK Å SK Å SK
zokop Å SK Å SK Å SK
Rocknroll Å SK Å SK Å SK
ingamaria Å SK Å SK
marbe170 Å SK Blå
johanna_Lundström Blå Blå
MrVi Blå Blå
Järnet Bag Bag
vintern Bag Bag
Batista77 Eng Bag
Majsen_3 Å SK
chris Å SK
cowboy1975 Å SK
zohar Å SK
IngoBingo Å SK
Selfrid Blå
shieldfire Blå
Leifur Å SK
Nisse_i_Högdalen Å SK
magnolius Å SK
Bengt_Johansson Bag
timstahlberg Å FF

Överlöpare

Kontaktperson/LL machucado Lagets forumtråd Överlöpare

Tidigare Sosåå. Bytte namn efter frigörelsen S12.

Bildades säsong 5 för att få plats för överflödiga spelare dåvarande förstalaget eftersom det tog steget upp till div 1. Sedan säsong 9 har laget varit stabil i Div 2.

S13 bjuder på två nya medlemmar, Sadrak och Svedjeholmen!

KackerlackAttack

Kontaktperson/LL CAQUELAQ Lagets forumtråd Lagtråd: KackerlackAttack


Tjaba, luggbullar!

 • Den 21/1 2013 skapade jag lag "KackerlackAttack" inför säsong 18. Jag anförde tidigare "Caissas Paladiner" säsong 9-14, och tänkte nu göra ett nytt försök. Spelarna i Kackerlackornas första säsong var jag själv, poj0302, Hescus och lelroy. Vi spelade i div 4 där vi knep 18½ poäng av 28 möjliga, men vi kom bara trea - det bidde ingen uppflyttnng denna gång. Det var en liten besvikelse, men sånt är schacket. Det var bara att sikta in sig på säsong 19 och ge järnet.

 • Laget ställde upp med samma spelare säsong 19 som senast. Ännu en gång blev vi trea, trots fina 17 poäng av 24, och missade uppflyttning till div 3 - attans också! - men det var bara att försöka igen säsong 20.

 • Säsong 20 ökade deltagarantalet i turneringarna, och hipp som happ halkade vi upp i div 3 - äntligen!!! Laget var detsamma som i tidigare säsonger, och det första målet var givetvis att inte ramla ner i 4:an igen, även om vi tänkte att det skulle smaka kalas att klättra upp i div 2. Laget tog 15 poäng av 28 och hamnade på - ja, ni gissade rätt; vi kom trea IGEN. Detta är tydligen ett mönster - vi är den "eviga trean"... Men nu är vi i alla fall i div 3, och aldrig ska vi ramla ner i div 4-träsket igen!

 • Säsong 21 såg laguppställningen ut som vanligt. Vi bröt trenden med att alltid komma 3:a - vi slutade på 4:e plats med 18 poäng av 32 partier. Därmed klarade vi kontraktet, och nu såg vi fram emot säsong 22!

 • Inför säsong 22 hade Hescus inte varit inne på sidan på en månad, så undertecknad fick leta efter en tillfällig ersättare. Jag var i elfte timman, så det var nervöst ett tag, men resultatet blev att Mariana hoppade in i laget. Vi hade ingen chans att avancera till div 2, men vi kom på en hedrande 3:e plats med 19 poäng av 32, före Nya Skogsstjärnan på samma poäng - det var 2-2 i inbördes möte, så vi fick den högre placeringen med 2½ kvalitetspoängs marginal. Nu var siktet inställt på säsong 23!

 • Hescus hade inte varit inloggad på flera månader, så inför säsong 23 beslöt jag att ersätta honom med Mariana som ordinarie i laget. En annan nyhet var att jag bildade KLAN INSECTA med tanke att skramla ihop några nya lag till sO-serien. Jag anordnade några turneringar och frågade deltagarna om de var sugna på spel i sO-serien. Det gick över förväntan - jag hade varit glad för 2-3 nya lag, men jag fick ihop 9 nya lag! Fantastiskt! De nya lagen var Bålgetingarna, Bönsyrsorna, GråsuggeESSen, Humlorna, Skorpionerna, Soldatmyrorna, Spökskräckorna, Trollsländorna och Vargspindlarna. Laget tog 10 poäng av 24 och kom på samma poäng som Lisbets Demoner, men med bättre kvalitetspoäng fick vi tredjeplatsen. Plats nummer 3 - känns det bekant, någon? Nu samlade vi kraft inför säsong 24.

 • Säsong 24 bestod laget av poj0302, CAQUELAQ, Mariana och lelroy. För KLAN INSECTA spelade Bålgetingarna, Skorpionerna, Spökskräckorna, Trollsländorna, Vargspindlarna, GråsuggeEssen samt de nya lagen Fjärilarna och Nyckelpigorna. Lag KackerlackAttack tog 12½ poäng och kom på 3.e plats... IGEN... (suck) Nära skjuter ingen hare...

 • Inför säsong 25 lade jag ner ansvaret för KLAN INSECTA, och dess lag spelar nu oberoende av mig. Klanens livstid blev kort, men jag uppnådde målet att skapa några nya lag för sO-serien, och flera personer har följt i mina spår och raggat fram spelare till nya serielag. sO-serien är nu stark och växande!!! Lag KackerlackAttack bestod denna säsong av poj0302, CAQUELAQ, lelroy och Mariana. Laget fick 22 poäng av 32, och vår placering blev... vänta... vänta...jo, ni gissade rätt - vi kom 3:a IGEN (suck). Tyvärr blev detta den sista säsongen för poj0302, så nu blev jag tvungen att fiska efter en ny spelare. Lyckligtvis blev det inget större problem - jag fick rodel på kroken, så vi hade fullt lag inför säsong 26.

 • Säsong 26 bestod laget av rodel, CAQUELAQ, lelroy och Mariana. För att göra en lång historia kort - vi VANN gruppen och spelar i division 2 säsong 27! Mer behöver inte sägas.

 • Säsong 27 ställde rodel, CAQUELAQ, lelroy och Mariana upp till kamp. Då det mycket starka motståndet gjorde att vi inte kunde vara inblandade i toppstriden, så var målet den här säsongen att inte trilla ner i division 3. Och det gick vägen - med 14 poäng på 32 partier hamnade vi på 6:e plats. Det var lagets sämsta placering hittills, men vi klarade kontraktet med nöd och näppe. Nu gällde det att ladda inför nästa säsong, som med största sannolikhet skulle bli minst lika tuff.

 • Inför säsong 28 lämnade Mariana laget, och rodel hade inte varit inloggad på över två månader, så jag tvingades leta efter två ersättare. Lag Tornados från division 1 skulle inte delta denna säsong, och därmed snodde jag poesimannen och skånerost från dem. Laget denna säsong bestod alltså av poesimannen, skånerost, CAQUELAQ och lelroy, och det fanns förhoppningar om att vi skulle kunna gå riktigt långt den här säsongen. Och har man sett på maken, vi VANN! Nu väntar oss stora utmaningar i toppdivisionen nästa säsong!
En liten förteckning över lagmedlemmarna genom åren från säsong 18(2013) till säsong 28(2018):  

CAQUELAQ.... har spelat i 10 säsonger (18-28)
lelroy...... har spelat i 10 säsonger (18-28)
poj0302..... har spelat i 8 säsonger (18-25)
Mariana..... har spelat i 6 säsonger (22-27)
Hescus...... har spelat i 4 säsonger (18-21)
rodel....... har spelat i 2 säsonger (26-27)
poesimannen. har spelat i 1 säsong (28)
skånerost... har spelat i 1 säsong (28)

De Individuella

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd De Individuella

Motorsågarna

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Motorsågarna

Powerslaves

Kontaktperson/LL Lagets forumtråd Powerslaves

Personliga verktyg