Diskussionsforum

 - Forum - Statistik - Sök -
schackOnline diskussionsforum / Schackdiskussion / Vilka är alla Moderator på sO??
Författare Meddelande
Carlschessberg
Medlem
#1 Skrivet: 17 Sep 2016 15:52

Jag undrar vilka som är Moderator och även sätt att någon annan har tagit rollen men på hans Profilsida är han inte Moderator etc.

Tackar i alla fall för en trevlig schacksajt å önskar er alla en riktigt trevlig schackhöst!! Mvh // C B

Vert
Medlem
#2 Skrivet: 17 Sep 2016 16:28 - Redigerad av: Vert

Här på schackOnline är vi sex moderatorer, nämligen erik (som också är sajtens upphovsman), nibo, barr, jimpan, HSK_Andreas och undertecknad.

Listan på samtliga moderatorer hittas på forumstartsidan, under respektive delforum, och dessutom står det på respektive moderators profilsida, under rutan där man kan ha en bild, att han/hon är moderator.

Det finns emellertid inga moderatorer som inte finns med i denna lista och/eller inte har denna information på sina profilsidor. Däremot finns det såklart tidigare moderatorer som avsagt sig sina uppdrag, men på deras profilsidor framgår inte att de tidigare varit moderatorer.

Kul att höra att du är nöjd med sajten och en trevlig schackhöst tillönskas även dig!

Carlschessberg
Medlem
#3 Skrivet: 18 Sep 2016 02:37

Men vem är då CAQUELAQ?? Som ordnar serielag?? Måste man inte vara Moderator för den så kallad uppgift ?? Men i alla fall Erik och ni andra gör ett kanon jobb!!

Önskar även inte enbart Moderaterna utan även så som novis eller högre rankande spelare än fortsatt Trevlig schackhöst!! Mvh // C B

Vert
Medlem
#4 Skrivet: 18 Sep 2016 11:47

Ja, just det - det finns också två stora tävlingar på schackOnline, nämligen Individuella Mästerskapet (IM) och en lagtävling som heter sO-serien. Du hittar länkar till båda högst upp till höger på "Mina partier"-sidan. Båda dessa tävlingar närmar sig dessutom, så om du inte redan är anmäld finns det möjlighet att anmäla sig till IM och hitta ett lag via "Jag söker ett lag"-tråden.

Vad gäller IM så är det erik (dvs. sidans grundare), (legendariske f.d. moderatorn) farbrorjo och CAQUELAQ som, på ideell basis, organiserar tävlingen. Lagtävlingen, sO-serien, administreras av moderator jimpan, Nisse_i_Högdalen och oskar83. Samtliga arrangörer av båda tävlingarna lägger ned ett jättejobb på tävlingarna med gruppindelning, lottning m.m. och förtjänar både tack och beröm för sin insats!

Om du är intresserad av att anmäla dig till någon av tävlingarna (om du inte redan har gjort det) och/eller har frågor om tävlingarna går det bra att kontakta någon tävlingsledarna i någon av tävlingstrådarna eller via meddelandefunktionen. Väl mött!

Du måste logga in för att kunna posta!
 

Powered by forum software miniBB™ © 2001-2006